Kfumspejdernes Brassband

Musikalsk assistance

Har du brug for musikalsk assistance til en særlig begivenhed? Så er det måske netop os, du står og mangler.

Orkester_stiched640

 

 

 

Vi er et messingorkester med cirka 20 friske og fortrinsvist unge musikere, der gerne stiller op til lidt af hvert. Med bl.a. Hjørring Handelsstandsforening som kunde er orkesteret blevet en fast del af byens glade, traditionsrige liv. Men også KFUM-spejderne, kirkerne og private folk og foreninger gør brug af os. Således slår vi ofte tonen an ved alt fra hjertevarmende julespilleri i Hjørrings decemberkolde gader til marcher, cykelløb og gudstjenester.

Stort eller småt, men altid godt…

Måske tænker du, at 25 musikanter med messing-instrumenter er for mange til netop din situation, men så tal med os, for vi møder gerne op i mindre grupper (mindst 2 personer). Vi vil naturligvis gøre dig opmærksom på, hvad antallet af musikanter betyder for lydstyrken og musikken i sig selv.

Samtidig skal du vide, at prisen selvfølgelig varierer med antallet af musikere og arrangementets varighed. Men vi har rimelige, nordjyske priser – ring og hør nærmere.

Hvilke arrangementer spiller vi til?

Hvis du vil skabe ekstra opmærksomhed ved en særlig begivenhed, så er lidt toneangivende messingmusik altid noget, der lægges mærke til og huskes. Sådan en begivenhed kunne for eksempel være:

  • Et jubilæum eller en fødselsdag
  • Åbningen af en ny butik eller en gadefest
  • Et bryllup af enhver slags
  • En konfirmation eller et surprise party

– eller hvad har DU brug for?

Kontakt os med en forespørgsel, så forsøger vi efter bedste evne at efterkomme ethvert musikalsk ønske!

Kontakt