Kfumspejdernes Brassband

En epoke er slut

10. september 2019 · Ikke kategoriseret · Skrevet af kfumbrassband

Vi har i dag erfaret at Claus Halle er gået bort.

Claus var igennem en menneskealder orkestrets maskot og faste fotograf. Selvom han aldrig var aktiv udøvende musiker, så var han en fast deltager på vore ture, hvis det overhovedet kunne lade sig gøre. Han afleverede altid et omfattende billedmateriale når vi kom hjem.

Selvom det er nogen tid siden han sidst var på kfum en onsdag aften, så vil mange medlemmer stadig kunne huske ham, siddende ved indgangen og liste ud igen, uden at gøre det store væsen af sig. Ingen kunne få Claus til at sige noget til hele orkestret, men han nød når han havde en ny vits, eller lidt godmodigt drilleri.

Vi som har fulgt Claus i mange år, vil altid huske ham som han var på sin 50 års fødselsdag. –

Ære være Claus’ minde.